Aktualizace od Cobry ze dne 21.7.2020

29.07.2020 22:44

      Hudba sfér.

 

Vymazání flotily Drakoniánců v sublunárním prostoru probíhá pěkně a podle plánu. Veškerá přítomnost Drakoniánců mimo Lunární orbitu byla zcela vymazána a veškerý prostor za Lunární orbitou je nyní prohlášen za osvobozený prostor. Mnoho andělských bytostí nyní vstupuje do sluneční soustavy z kosmického moře lásky, které nyní vyplňuje mezihvězdný prostor v celé Galaxii a vytváří takzvanou „hudbu sfér“, která sahá od Kuiperova pásu až k lunární oběžné dráze:

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Musica_universalis

 

https://www.youtube.com/watch?v=AhWNUdlOh8o

 

Etéričtí Chimera pavouci, kteří se nacházeli těsně za Lunární oběžnou dráhou, byli vyčištění, i když někteří z nich stále ještě existují blíže k Zemi.

 

Během galaktických válek v posledních několika milionech let shromáždili Drakoniánci  mnoho exotických technologií na planetách, které dobyli, a proměnili je v superzbraně:

 

https://www.space.com/extract-energy-from-black-holes.html

 

Jedním aspektem operace Mjölnir je zachycení, výzkum a zničení těchto superzbraní:

 

https://www.youtube.com/watch?v=xZe8RaKLquY

 

Mezi těmito superzbraněmi je speciální technologie inverzní skalární mřížky na lodích Drakoniánců, která potlačuje lidskou energii kundaliní a převádí planetární energetické pole z harmonické platonské posvátné geometrické mřížky do obrácené kvazi-lichoběžníkové záporné mřížky.

 

 

https://twiggietruth.wordpress.com/2015/07/08/sacred-geometry-ley-lines-and-the-planetary-grid/

 

https://merkabachakras.com/blogs/sacred-geometry/sacred-geometry-in-earths-planetary-grid

 

Světelné síly využívají technologie vířivé reinverze k obnovení planetární sítě zpět do harmonického stavu a jsou relativně úspěšné, protože na povrchu planety již existují oblasti daleko od lidských sídel, kde se již úspěšně obnovil její přirozený pozitivní stav.

 

Pokud si přejete podpořit pozitivní proces přeměny mřížky, jste vítáni provádět meditaci Květiny života tak často, jak se cítíte vedeni, od nynějška do konce roku 2020:

 

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

 

Přestože jsou všechny plazmatické topletové bomby pryč, stále existují některé topletové bomby v kvantovém superpozičním stavu, navázané na lidské implantáty, které slouží jako kvantové superpoziční uzly základní mřížkové inverzní sítě, která tvoří páteř maticového konstruktu na povrchu planety.

 

Tyto topletové bomby nepředstavují velký problém, protože jsou mnohem snáze čitelnější než plazmatické to  pletové bomby a budou společně s flotilou Drakoniánců vyčištěny.

 

Pokud si přejete tento proces urychlit a usnadnit, můžete provést implantační triangulační cvičení:

 

https://www.welovemassmeditation.com/2020/05/crack-the-matrix-implants-triangulation-exercises.html

 

Mnoho plazů se shromažďuje ve svých podzemních základnách v blízkosti planetárního povrchu a Drakoniánci je používají jako štít, aby zabránili průchodu Galaktické Konfederace směrem k povrchu a nadále tak narušují energetickou síť.

 

Je zde pozitivní zpráva, že Plejáďané konečně vyvinuli protokol pro emoční léčení. Pokud si přejete být emocionálně uzdravován od Plejáďanů, musíte opakovat třikrát „Command 771“, a Plejaďánské lékařské lodě vám pomohou s jejich léčivými paprsky. Lehněte si a nechejte si čas 20-30 minut na proces hojení.

 

Plejáďané také sdělili, že pozitivní nanotechnologie stardust k odstranění koronaviru není tak účinná, jak doufali, protože Drakoniánci mají silnou nano kontratechnologii, která do jisté míry blokuje pozitivní stardust.

 

Plejáďanům se však podařilo v únoru a březnu do značné míry snížit úmrtnost viru a brzy bude dosaženo celosvětové imunity:

 

https://off-guardian.org/2020/07/07/second-wave-not-even-close/

 

https://www.conservativereview.com/news/covid-19-herd-immunity-without-vaccination-teaching-modern-vaccine-dogma-old-tricks/

 

https://www.zerohedge.com/political/whitney-looks-sweden-was-right-after-all

 

Plejáďané sdělili, že očekávají, že virus vymře sám, protože do konce roku nenajde nové hostitele, kteří si ještě nevyvinuli imunitu:

 

https://www.thenewamerican.com/usnews/health-care/item/36331-covid-con-doctor-says-virus-is-dying-but-media-keep-it-alive

 

Na covidovou chorobu bylo nalezeno mnoho léků a některé z nich jsou velmi účinné:

 

https://www.jpost.com/health-science/hebrew-u-scientist-drug-could-eradicate-covid-19-from-lungs-in-days-635028

 

https://www.bbc.com/news/health-53467022

 

https://www.newindianexpress.com/nation/2020/jul/04/delhi-based-institute-claims-to-cure-covid-19-through-cosmic-sound-therapy-2165206.html

 

Vědci konečně začínají objevovat toroidální tvar vesmíru:

 

https://themindunleashed.com/2020/06/new-data-says-universe-is-flat-which-could-be-even-weirder-than-it-sounds.html

 

Konečně objevují předchozí kosmické cykly:

 

https://www.space.com/truth-behind-nasa-mirror-parallel-universe.html

 

A začínají chápat 11-ti dimenzionální trojrozměrné struktury lidského mozku jako odraz vesmíru, jak je popsáno v 11-ti dimenzionálním trojrozměrném modelu teorie strun:

 

https://bigthink.com/paul-ratner/our-brains-think-in-11-dimensions-discover-scientists

 

V běžných médiích se začíná objevovat měkké odhalení života na Marsu:

 

https://www.express.co.uk/news/weird/1278667/Life-on-Mars-NASA-mushrooms-Mars-Curiosity-Opportunity-rover-pictures

 

https://www.researchgate.net/publication/340610633_Life_on_Mars_Colonies_of_Photosynthesizing_Mushrooms_in_Eagle_Crater_The_Hematite_Hypothesis_Refuted

 

Čína chce vyhrát závod o zveřejňování tajných programů:

 

https://www.space.com/seti-race-alien-life-search-china.html

 

Dokud se nezveřejní, můžeme se oddat skvělé italské galaktické hudbě:

 

https://www.youtube.com/watch?v=2oFL2D_QGdI

 

Nebo pomůže s výsadbou některých stromů.

 

https://www.goodnewsnetwork.org/ecosia-marks-100-million-trees-planted/

 

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/ecosia-the-green-search/

 

Vítězství světla!

 
 
 
 
Přeložila: Anička Elbereth