Čerstvé informace ze 17.8.2021

02.09.2021 22:37

Mnoho lidí už ví, že v kosmu se odehrávají bitvy stejně jako na Zemi. Temné síly už vědí, že jsou se silami u konce. Přiletěly sem s mnoha menšími loděmi. Při bitvě byla většina zničena, ale dvě unikly. Byly v nich bytosti temných sil v uniformách. V noci přistály na Zemi. Celou flotilu pak zničily světelné síly, to se stalo 22.3. Konec temných sil je blízko, už nemohou škodit ani v podzemí, ani v galaxii. Na Zemi se už změnila některá energetická pole. Temné síly ovlivňovaly vodu na Zemi negativní energií a špatnými vibracemi. To se po vítězné bitvě změnilo a voda je zase léčivá, jako bývala kdysi. Na Zemi byla spousta lidí, která pracovala pro temné síly. Tito lidé musejí být odstraněni. Prezident Trump to dokáže, je to poloviční Plejáďan. Spolupracoval se světelnými silami spoustu let a byl na tento úkol připravován. Musí se prosadit proti demokratům, vše co dělá, je velmi pozitivní a má velkou podporu z vyšších dimenzí.  Má ale také spoustu protivníků a nepřátel. Mnoho toho už vyčistil. Někteří zrádci mu jsou nablízku a mohou mu vpadnout do zad. Měl jsem přítelkyni, která též pocházela z Plejád. Bojovala na jedné z lodí, předala mi spousty užitečných informací. Se synem vyrábíme léčivé věže a pohybujeme se v duchovní oblasti. Sám pocházím také z Plejád.

Dosud měly na Zemi velení v rukou temné síly. NATO je firma Rothschildů. Když zjistili, že by mohli o všechno přijít, protože Trump přerušil spolupráci s NATO, snažili se ho zničit a postavit proti USA armádu. Proto bylo mobilizováno mnoho vojáků, také v Polsku. V Německu je též mnoho vojáků NATO. Rusové a Poláci jsou ve skutečnosti jeden národ, jedna rasa. Polsko bylo daleko více pod vlivem temných sil. Poláci se podřizovali německé armádě. Trump spolupracuje s Putinem.

Temné síly věděly, že ztrácejí sílu a lidé se začnou probouzet. Snažily se proto ještě něco udělat. Začaly stavět 5G věže. Bylo příliš okaté zabíjet lidi zářením 5G, proto mezi lidi vypustili virus vyrobený ve Wuhanu, který má být údajně smrtelný. Bylo na co svést umírání vlivem záření 5G. Lidé si myslí, že umírají na virus, ale je to elektromagnetické záření, co je zabíjí. Temným silám v roce 2012 skončila smlouva, proto vymyslely virus. Světelné síly tento vir ale oslabili, a není horší než obyčejná chřipka. Temné síly přišly tedy s očkováním. Vyvolaly v lidech strach a slabé povahy donucují k očkování. Ve vakcíně jsou pouze nebezpečné  látky-  oxid grafenu, smrtící paraziti a nerezová ocel mimo jiné kovy … – Dr. Robert Young, odborník na mikroskopii, který má dva doktoráty, prozkoumal obsah 4 veřejně dostupných vakcín- díky přítomnosti těchto látek se vakcíny staly smrtící biologickou zbraní. Celý odborný článek doktora Roberta Younga s názvem „ Skenování a přenosná elektronová mikroskopie“ odhalující oxid grafenu ve vakcínách Cov-19 včetně fotografií a videí najdete zde:

 https://drrobertyoung.com/post/transmission-elektron-mocroscopy-reveals-graphen-oxide-in-cov-19-vaccines

 

 

Světelné síly obrátily virus ve svůj prospěch.

 Díky lockdownům  pochytávají pedofily a ostatní zločince. Všichni slavní a vlivní temní, kteří dostali domácí vězení, pro veřejnost náhle onemocněli coronavirem. Kochův institut už musel přiznat, že se zatím nikomu nepodařilo virus izolovat, tudíž neexistuje. Velké firmy a koncerny jsou v rukou Deep State. Hospodářství se propadá, firmy jdou do konkurzu. Temnáři  přicházejí o zisky. Lidé mají tímto způsobem přijít na to, jak dobře se žije bez honby za penězi, úspěchem a ziskem. Buduje se nový bankovní systém- Gesara- Nesara. Všichni lidé, kteří „dluží“ bankám budou oddluženi. Skončí též úrokové sazby a podobné zločinné nesmysly. Nová doba přinese všem lidem volné energie, skvělé technologie, využití úžasných vynálezů jednoho z největších vynálezců všech dob- Nicoly Tesly……….

Vše běží přesně podle plánu. Musíme si navzájem pomáhat a podporovat se. Jsme na velmi dobré cestě.

              Zdroj: qanon.sk (facebook.com)