Co se děje kolem nás, záhady

04.02.2024 20:22

Posíláme vám několik zajímavých krátkých zpráv z různých zdrojů:

 

  1. Řeka odpadků v Indii – nekonečný proud plastů. Zatímco v „prvním světě“ zavádějí zbytečné ekoprogramy zaměřené pouze na boj s lidmi.“

            https://t.me/zahadyakonspirace/22503

 

  1. Vyhoštění migrantů na moskevském letišti. Tato scéna je k vidění každý den.“ Kdypak se toho dočkáme u nás?

           https://t.me/zahadyakonspirace/22493

 

 

  1. Co všechno mělo být zapomenuto? Co „Oni“ zničili? K tomu musíme dodat, že pokud se lidstvo vyvinulo do modernější společnosti, tak bylo vždy zničeno nějakou katastrofou, která skončila zasýpáním měst bahnem. Dělo se to každých 200 let. Přežily jen děti a pár lidí, kteří pak začínali od nuly a nic si nepamatovali z minula. Dnes se začíná o tom mluvit a vykopávají se starobylé budovy a objevují se spodní patra budov, která byla zasypána vrstvou do výšky 10 m a více. Posledním takovým to činem byla právě zkáza Velké Tartárie, která naprosto běžně používala volnou energii z atmosféry, a k čemuž sloužily různé altány, kopule na věžích. Všechno bylo estetické a zároveň mělo funkci stahování energie. To je poměrně rozsáhlý soubor informací a k tomu uděláme zvláštní příspěvek s obrazovým materiálem.

          https://t.me/zahadyakonspirace/22513

 

  1. Zde dáváme jedno zásadní krátké video o archontech, kteří až donedávna vládli tomuto světu 26 tisíc let. Poprvé jsme o nich slyšely od informátora COBRY, který o nich psal na svém webu, kde o nich mluvil jako Chiméra Group, skupině vysoce technologicky vyspělých bytosti, padlých andělech z galaxie Androméda, kteří na sebe vzali podobu pavouků. Měli svého pavoučího krále a královnu a žili hluboko v podzemí. Naprosto temné bytosti, které nebyly připojeny ke Zdroji a tak si zotročili lidstvo, aby z něho sály energii, temnou energii, energii strachu. Mimochodem po celém světe jsou sochy pavouků ve velkých velikostech. Příště, až to dohledáme, pošleme nějaké fotky. Tato skupina byla na vrcholu pyramidy řízení a spadali pod ní Drakoniánci, jeden typ šediváků a rodiny Černé šlechty, kteří jsou přímo inkarnování archonti do lidské podoby, např. rodiny Orsini, Massimo, Pallavacini, Chigi atd. Lidé mají přirozený strach z pavouků, který právě pramení z Chiméry Group. A vzpomeňte si na pavouka Odulu z Pána prstenů. Vatikán byl přímo centrem, který byl řízen těmi bytostmi viz video. A také se vždycky říkalo, že vedle normálního papeže, je černý papež a šedý papež. Černý řídí jezuity a šedý ovlivňuje vše.

 

         
            https://t.me/zahadyakonspirace/22162

 

 

Takže se nebojte, protože pavouci již byli zničení a my se budeme vyvíjet již bez těchto zásahů.

 

Světlo zvítězí vždy!

 

Vaše

 

Anička Elbereth a Nora Boudicca