Diskusní příspěvek k projevu Vladimíra Putina dne 28. 9. 2015 na Valném shromáždění OSN

01.10.2015 18:09

Výborný projev, který shrnul veškeré problémy tohoto světa a navíc návrh na řešení formou vzájemné spolupráce a těm, kteří by nestále chtěli egoisticky týt z jiných národů, bylo jasně naznačeno, že tomu již nebude nečinně přihlíženo. Bohužel lidí, kteří neustále vidí Rusko jako hlavního dravce, které mu jde o nadvládu nad světem, jsou zaslepení. To přece není Sovětský svaz a vyhraněný bolševismus 50. let, který byl i u nás. Také je si třeba uvědomit, kdo implantoval komunismus do Ruska. Všechno je v pohybu, všechno se mění a dvakrát nevstoupíš do téže řeky. Tady jde o rovnováhu sil ve světě a Země vstoupila skutečně do nového transformačního nevratného procesu, který by měl lidstvo duchovně povznést a ne úpadek do temnoty NWO. Ty změny jsou již vědci zaznamenány v naší DNA. Rozhodující bude rok 2017 a 2018.

Je třeba se dívat kupředu s optimismem, zbavit se starých vzorců myšlení a ne zaslepený antikomunismus, který dost často zaznamenávám u lidí v diskuzích na různých webových stránkách. Procesy, které nyní probíhají na všech úrovních, umožní mnohým lidem vidět věci novýma očima a tak odhrnou závoj nevědomí. Rusko je prostě lídr a taktéž nový globální prediktor a je zárukou, že bude rovnováha udržena. V určitý čas je vybrán národ, který řídí procesy a prostě udává tón na celé naší planetě. Když skončí jeho role a vliv tohoto národa je umenšen, přichází jiný národ, který se ujímá nové role.

Doteď to byla anglosaská kulturu, ale nyní nastupuje staronový národ slovanský. Může se nám to líbit nebo nemusí, ale tak to je nastaveno časovými cykly od pradávna. Můžete se podívat do historie a vidíte, kolik národů žilo kdysi ve slávě, ale kde jsou teď. O některých úžasných civilizacích, které kdysi byly na skutečně velké úrovni, si myslíme, že ani neexistovaly. Když slyším takový projev, tak je mi skutečně smutno nad naší zbabělou přisluhovačskou vládou. Před chvíli mluvil v rádiu premiér Sobotka, o tom, že je třeba prověřit, zda Rusko nedělá něco „nekalého“ v Sýrii, člověk až žasne. Doufám, že všichni skončí v propadlišti politických dějin.

 

Dne 1. 10. 2015

Napsala Elbereth