Dr. Reiner Fuellmilch - zpráva o (v)akcíně proti COVID-19

07.07.2022 19:37

Milí přátelé,

níže máte link na článek, který je nutno přečíst. Je to zpráva dr. Reinera Fuellmicha a jeho týmu o "vakcině" proti COVID-19.     Dr. Reiner Fuellmich, který vykonává právní praxi v Německu a v Kalifornii, odhalil zločiny proti lidskosti ze strany globalistů, kteří na veřejnost vyvolali falešné vyprávění o COVID-19 a prostřednictvím svého Corona vyšetřovacího výboru za poslední dva roky nařídili své nebezpečné biologické zbraně zvané „vakcíny“.  Dr. Reiner Fuellmich a jeho tým po vyslechnutí všech zainteresovaných odborníků, kteří bylo ochotní vypovídat, dospěli k jednoznačnému výsledku viz článek.

 

https://aktax.cz/reiner-fullmich-vakciny-proti-covid-19-byly-vytvoreny-za-ucelem-experimentovani-na-lidske-rase/

 

Další link je na článek v angličtině se strojovým překladem viz níže, kde jsou přímo vyfoceny struktury, které byly nalezeny v krvi očkovaných lidí, kteří "náhle zemřeli". Jen pro silné povahy. Jedno je jiste, očkovaní lidé prodělávají proces transhumanismu - změnu v kyborga, člověka propojeného s umělou inteligenci.

 

https://beforeitsnews-com.translate.goog/eu/2022/06/not-blood-clots-but-structures-extracted-from-those-who-have-suddenly-died-2688425.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs