Globální oteplování - podvod století - další informace

17.11.2023 22:51

Další informace o tzv. „globální oteplování“, což je obrovský podvod, do kterého jsou zapojení úplatní vědci, a že jich není málo. Dnes to již nazývají klimatická změna, protože se ukazuje, že spíš  přijde globální ochlazování. Jediným cílem této agendy je nás uvést do totálního digitálního otroctví a nedostatku potravin. Již jsme tady o tom psaly, že obsah CO2 ve vzduchu je 0,04% a že CO2 je nezbytný pro fotosyntézu rostlin. Rostliny pak přes den za pomoci Slunce (fotony) a CO2 vyrábí kyslík. V noci je to opačně. Jestliže bychom došli k nulovému CO2, jak si to vymyslela kabal, tak by se svět proměnil v poušť a příroda by byla totálně zničena. K tomu byla právě vytvořena agenda „green deal“, kterou se naše vláda snaží plnit do puntíku. A bohužel mladí lidé tomu věří také, protože jim to tlučou ve školách do hlav. Zde uvádíme linky na 2 články, kde právě varují před tímto šílenstvím a mají výborné argumenty.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2023/11/nejvetsi-podvod-v-dejinach-lidstva-ma-za-cil-ovladnout-kazdy-aspekt-vaseho-zivota-videa/

 

A zde český fyzik Luboš Motl, který pracuje v Americe na Harvardské univerzitě. Snad kvůli tomu článku nepřijde o práci.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2023/11/cesky-fyzik-varuje-pred-politikou-nuloveho-uhliku/

 

Ono už k tomu všemu rozhodně nedojde, protože pro lidí je připravena mnohem lepší budoucnost. Kabal prohrála a snaží se za sebou hodně bouchnut dveřmi. Přicházejí velké věci a tihle hajzlové budou resetování v Centrálním slunci naší galaxie Mléčná dráha, což znamená, že bude kromě těla resetována jejich duchovní podstata, takže už nebudou moci škodit v dalších inkarnacích.

 

Mějte se hezky v těchto napjatých dnech. Poslední dobou na nás pouštějí svrchu zase nějaké depresivní energie, které vyvolávají napětí mezi lidmi. Když o tom víme, že to není z nás, tak se tomu můžeme vyhnout.

 

Anička Elbereth a Nora Boudicca