Linky na rozhovor P. Tolstého a francouzské moderátory, dále rozsáhlý článek o tzv. Chazarech - celá jejich historie a upoutávka na film o potírání pedofilie

06.12.2022 17:36

Posíláme vám 3 linky na zajímavé články, které stojí za to si přečíst.

 

  1. První článek je ze slovenského portálu Infovojna.sk a je přepisem rozhovoru tří francouzských moderátorů a ruského podpředsedy dumy RF Pjotra Tolstého prapravnuka ruského spisovatele L. N. Tolstého o válce na Ukrajině na francouzském kanálu BFM TV. Přenos trhal rekordy sledovatelnosti a stál se virálním a systém ho již začal mazat.

 

https://www.infovojna.bz/article/video-podpredseda-ruskej-statnej-dumy-piotr-tolstoj-pravnuk-spisovatela-leva-nikolajevica-tolsteho-vo-francuzskej-televizii

 

  1. Druhý článek je strojovým překladem z angličtiny a je o historii tzv. Chazarů. Samozřejmě si ho můžete přečíst i v angličtině. Už tady vznikla otázka, kdo jsou Chazaři a odkud se vzali. Zmínka o tomto národu zmizela z učebnic historie, protože se lidé nesměli dozvědět o těch, kteří nyní vládnou světu a co dělají za svinstva. Toto je důležité se dozvědět, abyste pochopili mentalitu těch, kteří nám prozatím vládnou. A nejen mentalitu, ale i temné okultní pozadí, které stojí za vším, co dělají. Jak jsme již jednou psaly, pozadí toho všeho a ještě dalších věci odhalila a stále odhaluje holandská badatelka Janet Ossebaard ve svém seriálu Pád kabal I a II. Vřele doporučuji shlédnout, protože to její zpracování vč. grafiky vydá za mnoho článků. Teď již vyšel 26. díl série II. Ona tam právě v předchozích dílech zpracovala velice názorně i tuto historii Chazarů. Dnes se ji říká Chazarská mafie – CHM. Vše je z dostupných zdrojů, jen si člověk musí dát tu práci to vyhledat. I ti temní musejí dodržovat Vesmírné zákony a tudíž to nám musí říci, ale udělají to tak, aby si toho nikdo nevšiml, protože zaneprázdní lidskou mysl nesmyslnými informacemi a odvedou tak pozornost. Celý seriál je na www.otevrisvoumysl.cz nebo si ho můžete stáhnout ze serveru www.ulozto.cz . Opravdu to stojí za to, protože se vám, jak se teď s oblibou píše, spojí jednotlivé body celého obrazu.

 

            https://stateofthenation-co.translate.goog/?p=146977&_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs

 

  1. Třetí článek je o věcech, o kterých jsme již psaly a je to úzce propojeno s CHM. Jde o Hollywood a děti. Jde o film, který již byl natočen a distribuován – „ Sounds of Freedom“. Jsou herci, kteří skutečně bojovali a bojují proti tomuto zvěrstvu a bohužel mnohé to stálo život např. nedávná smrt herečky Anny Hecheové.  Mnoho těchto věci již bylo odhaleno, ale lidé stále nechtějí pochopit hloubku hrůzy a ohavnosti a myslí si, že to není pravda nebo před tou pravdou strkají hlavu do písku.

 

https://aktax.cz/jim-caviezel-hollywoodsti-manazeri-obchoduji-s-detmi-kvuli-adrenochromu/

 

Ještě k těmto zlým a šíleným věcem jsme chtěly doplnit, že jakmile je zlo odhaleno, tak již nemá tu sílu, kteroužto pravdu nám sdělili gnostici ve svých učeních. Vyplývá to i z logiky věci, jestliže je temnota ozářena světlem, tak mizí. Souvisí si to i s námi lidmi, protože v mnohých lidských srdcích kvasí zlo, nikým neviděno. Proto přijde tzv. Sluneční zášlech  ( též se nazývá mikronova), který odhalí veškerou temnotu v nás lidech a očistí nás. Je to nezbytné pro náš další vývoj.

 

Nora Boudicca a Anna Elbereth