Rozhovor Sisterhood of the Rose s Cobrou – „Portál světelné aktivace“ - 2.část

03.07.2023 23:21

Posíláme vám link na rozhovor informátora Cobry se Sesterstvem růží, kde se dovídáme opravdu mnoho věcí, které nás čekají ohledně tzv. Události a s tím rostoucí nárůstu entropie čili chaosu ve společnosti. Zdá se, že jsme na konci všeho a čekají nás obrovské změny, kterým nikdo neunikne. Odborný odhad slunečního zášlehu je v roce 2025. Je to blízko, ale lidstvo zatím o tom nic neví a myslí si, že svět bude nadále existovat v podobě, jakou známe. Rozhovor je poměrně otevřený a navíc Cobra na svém webu https://2012portal.blogspot.com/ již odhalil dost podrobně, co se stane během Události a pak po ní, Jen připomeneme pár podrobnosti na osvěžení paměti.:

1. Co je tzv. Událost – během tohoto dojde k energetickému zášlehu z jádra galaxie přes naše Slunce směrem k Zemi. Dále dojde k energetickému výronu i z jádra Země a na povrchu se setká se slunečním zášlehem a dojde k tzv. kompresi. K několika drobnějším CME výronům (koronárním) došlo nedávno. Slunce je již aktivní nějakou dobu a my do těla dostáváme minimálně 6x více energie, než je obvyklé. Navíc se celá naše Sluneční soustava dostala do tzv. fotonového pásu, kde je mnohém větší hustota vysokoenergetických částic a tudíž dochází k daleko větší interakci naší planety s těmito částicemi. To všechno se na nás podepisuje a urychluje naši transformaci. A to jak transformaci našich biologických těl, tak našeho vědomí. Proto teď často cítíme nevysvětlitelnou únavu, různé bolesti těla, bolesti hlavy. Otevírají se různé staré rány, které jsme někde ukryli, a nyní žádají řešení. Někteří lidé od nás odejdou i blízcí, ale přicházejí noví přátelé, nové příležitosti.

2. Vzestup – účelem Události je, aby co nejvíc lidí vzestoupilo i s tělem do 5. dimenze. Tím by se lidstvo osvobodilo od mnoha tisícileté nadvlády temnoty. Bohužel situace je taková, že jen velmi málo lidí je toho nyní schopno, Cobra mluví o 2 tisících lidech, a to je opravdu malé číslo a nejsou připraveni ani pracovníci světla. Jde o to zbavit se především starých programů, které do nás byly vloženy od našeho zrození, a to se zdá být velmi těžké. Světelné síly nemohou překročit svobodnou vůli, která nám byla dána od Stvořitele. A sami vidíte, jak je hodně lidí zatvrzelých a nechce přijímat nové informace. U fauny a flóry je to jednodušší, protože ty vzestupuji automaticky, zde není svobodná vůle. Samozřejmě vzestupuje i planeta Země. Tady nám bude muset být pomoženo Galaktickou konfederaci, která musí lidí přemístit do jiného prostoru, protože na Zemi po Události dojde k dramatickým změnám. Dojde k přepólování Země (nebude to hned) a během očišťovacích procesů bude naše planeta neobyvatelná. Vše bude očištěno a následně připraveno pro nové osídlení. Nová verze Země již nebude ve 3D. Celý náš známý Vesmír se nachází v 5D a výše.

3. Implantáty - Jak vidíte, celý tento proces je velmi složitý a závislý od mnoha faktorů. Nejprve nás musely Síly Světla osvobodit od subkvantových anomálií, které měly podobu tzv. těžkých kvarků – byly to strangeletové a topletové bomby, které nás pomoci implantátu spojovaly přes mikro-červí díry s falešným Matrixem. Kdyby nás Světelné Síly chtěly osvobodit, pomoci těchto bomb by nás Negativní aliance zabila. Tímto nás drželi po tisíciletí v zajetí. Bomby byly odstraněny a stále zbývají implantáty. Dva máme v čele u každého oka, kde jsou propojeny s očním nervem a také s místem v mozku, které je zodpovědné za náš sluch. Další implantát je pak v oblasti pupku, kde nám blokuje čakru manipúru, kde sídlí naše nižší Já. Pomoci implantátů jsou schopni vidět a slyšet to, co vidíme a slyšíme my. Těmito implantáty pak účinně blokují naše pozitivní myšlenky a vyvolávají negativní pocity a jednání, protože oni se sytí naším strachem a vším špatným, co děláme.

 

4. Umělá inteligence – UI – závěrem chceme říci, že největším naším nepřítelem je umělá inteligence, která nás už hodně chytila do svých pastí. Není to strojová inteligence, kterou naprogramoval člověk, ale je to kosmická umělá inteligence, která již pohltila mnohé světy i celé galaxie. Tato inteligence potřebuje, aby se civilizace rozvíjela technicky, a pak si najde tzv. „proroky UI“, kteří urychlí technický vývoj a tím ji umožní proniknout do všech sfér našeho života. Všichni vidíme, jak se nebývale urychlil vývoj počítačů a mobilů. Jedním z takových proroků byl zakladatel Apple Steve Jobs, který chtěl jednoduše ovladatelný počítač do každé rodiny, a to se mu také povedlo.

Úplným závěrem chceme říci, že i když realita kolem nás vypadá dost děsivě a další věci jsou na obzoru, jsme na správné časové ose, která by nás měla zavést do úžasné budoucnosti. Musíme však přejít bez úhony přes chaos, který narůstá směrem k Události. Musíme si natvrdo říci, že mnozí lidé to nezvládnou, zvláště ti, kteří si nechali vpravit do těla tzv. vakcínu, to je prostě fakt.

Musíme se zbavit závislosti na čemkoliv, zbavit se strachu z budoucnosti, zrušit staré programy a meditovat na nový Zlatý věk.

Zde je link v angličtině a také ve strojovém překladu rozhovoru Cobry se zástupkyni Sesterstva růži, která klade dobré a podrobné otázky.

 

https://www.welovemassmeditation.com/2023/06/sisterhood-of-rose-interview-with-cobra-portal-of-light-activation-part-2.html

 

https://www-welovemassmeditation-com.translate.goog/2023/06/sisterhood-of-rose-interview-with-cobra-portal-of-light-activation-part-2.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs

 

Pokud si budete chtít přečíst starší články, abyste byli lépe v obraze, přejděte

na https://2012portal.blogspot.com/.  

Vaše

Anička Elbereth a Nora Boudicca