Rozhovor Sisterhood of the Rose s Cobrou – „Portál světelné aktivace“ 1. část

26.04.2023 20:41

V tomto rozhovoru Cobra a Debra, vedoucí Sesterstva Rose Planetary Network, diskutují o tom, že Portál světelné aktivace je doslova nejmocnější aktivací našich životů! Diskutují o tom, jak je důležité, aby se co nejvíce lidí účastnilo nadcházející globální masové meditace 1. května v 17:06 UTC k dosažení kritického množství, aby tyto ultra-silné energie procházející tímto vzácným portálem byly ukotveny v co nejvyrovnanějším a harmonický možným způsobem ... a jaké by mohly být důsledky, pokud nebude dosaženo kritického množství.

Je důležité, aby se 1. května zúčastnilo co nejvíce lidí, tak to prosím šiřte dál!

Další informace o této důležité aktivaci naleznete na adrese https://www.welovemassmeditation.com/2023/04/portal-of-light-activation-on-may-1st-at-506-pm-utc.html

Tento rozhovor je 1. částí dvoudílné série; Část 2 vyjde někdy příští měsíc, takže zůstaňte naladěni!

Rozhovor si můžete poslechnout na YouTube kanálu Sisterhood of the Rose zde:

 

Níže je přepis rozhovoru: Debra: Dobrý den, jmenuji se Debra a jsem vedoucím Sesterstva Rose Planetary Network. Dnes mám opět tu čest mluvit s Cobrou. Cobra je hlavním poskytovatelem informací pro hnutí odporu, kde na svém blogu 2012portal.blogspot.com nabízí důležité planetární a galaktické informace. Vítejte, Cobro, a děkuji, že jste udělala tento rozhovor. 

 

Cobra: Děkuji za pozvání. Je to opravdu skvělá příležitost prohloubit naše spojení s portálem, který bude brzy k dispozici. 

 

Debra: Ano! Tento velmi důležitý portál – vím, že si toho máme hodně co říct – ale tato aktivace Portálu světla má primární význam, spolu s globální masovou meditací, která se bude konat během tohoto sladění 1. května 2023 nadcházejícího. Takže jsme se vlastně rozhodli udělat tento rozhovor ve dvou částech. První část, kterou dnes děláme, se zaměří především na diskusi o této velmi důležité aktivaci Portálu Světla a poté příští měsíc pro druhou část probereme výsledky této aktivace a také mnoho dalších témat, která zajímají lidi. Pojďme tedy začít. Cobro, řekl jste, že tato aktivace Portálu Světla přinese energie Věku Vodnáře na další úroveň a že toto je doslova nejmocnější aktivace našeho života. Takže pro začátek, mohl byste prosím vysvětlit našemu publiku, co přesně je aktivace Portálu Světla?

 

Cobra: Dobře. Toto je, řekl bych, první velký krok, který děláme k našemu konečnému osvobození. Všechno až doteď byla jen příprava. Všechno až dosud byla jen zkouška, ale nyní se dostáváme k nějaké vážné aktivitě z Galaktického Centrálního Slunce. Dostáváme se do nějakého vážného posunu kosmických cyklů. A toto je, řeknu, první skutečný krok, který právě teď děláme. Takže to bude energeticky obrovské. Nastaví to průběh osvobozovacího procesu pro tuto planetu na mnohem vyšší úroveň.

 

Debra: Páni. Zmínil jste, že tato aktivace přichází v okamžiku dokončení velmi silného cyklu. Je toto současný kosmický cyklus 13 miliard let, o kterém jste dříve psali, a který se chýlí ke konci? A pokud ano, co to znamená? 

 

Cobra: Ne, to je další cyklus, kterým nejsem… není účelem o tom mluvit. Takže to není tento kosmický cyklus. Je tu další cyklus, který končí v podstatě pár dní před 1. květnem. 

 

Debra: Zajímavé, dobře. Takže jste naznačili, že tato aktivace je demarkačním bodem, kdy energie z Galaktického středu konečně začne proudit k povrchu planety s velkou silou, což je nádherně slyšet. Nyní chápeme, že v době Události to bude Zdroj, který pošle sluneční záblesk přes naše Galaktické Centrum, ale pro tento počáteční tok energie z Galaktického Středu 1. května je to také Zdroj, který jej iniciuje? Bude naše planeta schopna vůbec poprvé přijímat a být v kontaktu s energií Zdroje? 

 

Cobra: Zdroj zahájí tuto energii, ale pak bude snížena a zlehčena na úroveň, kterou toto planetární prostředí může přijmout a absorbovat. Takže ještě nejsme v bodě, kdy bychom mohli přijímat energii přímo ze Zdroje, ale ve skutečnosti je to dobrý krok k tomu. 

 

Debra: Dobře, takže to bude jako vyrovnávací energie. 

 

Cobra: Ano. Ano. 

 

Debra: Naší poslední velkou hromadnou meditací byla aktivace Božského zásahu, která proběhla o slunovratu prosince 2021, při níž jsme meditovali na Božský zásah a První kontakt s dobrotivými galaktickými bytostmi. Měl tedy úspěch této meditace něco společného s otevřením tohoto nesmírného energetického portálu 1. května? Nebo co měsíční meditace v úplňku, které nadále děláme pro Boží zásah? Pomáhají vytvářet tento silný tok energie, který se chystáme zažít? Protože to určitě vypadá, jako by tam mohl být nějaký boží zásah! 

 

Cobra: The Divine Intervention v prosinci 2021 byla ve skutečnosti třetí v řadě meditací, které se připravovaly na inicializaci Věku Vodnáře. A astrologické umístění pro aktivaci v prosinci 2021 je svým způsobem podobné tomu, co zažijeme nyní a už to zažíváme. Takže toto je další krok hlouběji k aktivaci Věku Vodnáře. Takže to byla jen příprava na to, co teď zažíváme. Všechny tyto meditace, všechny tři tyto aktivace pro Věk Vodnáře a všechny meditace úplňku od té doby nás připravovaly na tento krok. A musí být připraveny podmínky pro přímý boží zásah, situace musí být bezpečná, situace musí být dostatečně vyvážená, a to se zatím nestalo, ale už se k tomu blížíme.

 

Debra: Dobře, dobře. No, líbí se nám myšlenka přiblížit se k tomu všemu. Protože záblesk energií kosmické lásky pro aktivaci tohoto Portálu Světla bude mnohem silnější než záblesk, který dorazil na Zemi z galaxie M87 během aktivace portálu AION v roce 2013, a také záblesk, ke kterému došlo během závěrečné aktivace Věku Vodnáře. v roce 2020, co mohou lidé očekávat, že se budou cítit během této aktivace a po ní, zejména u těch, kteří meditují? Je možné, že během této meditace dojde k silnému emocionálnímu léčení a energetickému léčení? 

 

Cobra: Každý člověk, který medituje, bude mít svou vlastní individuální zkušenost, která se bude zcela lišit podle úrovně jejího vývoje, na základě struktury osobnosti a úrovně připravenosti přijímat takové energie. A někteří lidé mohou zažít docela silné emocionální, duchovní a léčivé situace a zážitky. Někteří lidé to již zažili při minulých aktivacích. A tentokrát se očekává, že bude ještě silnější, protože se očekává, že záblesk, ke kterému dojde přesně během aktivace, bude silnější. 

 

Debra: Nyní, již před rokem, jste v jednom ze svých příspěvků narážel na otevření obrovského energetického portálu na povrchu planety, ke kterému by mělo dojít koncem dubna/začátkem května roku 2023, čímž jste tehdy naznačil, že bude být rozhodně nejsilnější energetickou událostí za posledních několik desetiletí. Je tedy síla této události, tohoto záblesku, možné, že by mohla vytvořit událost typu Carrington, kterou chápeme jako masivní geomagnetickou bouři? Mohlo by k tomu dojít během této aktivace 1. května, nebo by bylo možné pozorovat nějaké jiné fyzické účinky?

 

Cobra: V tuto chvíli se očekává, že to bude jen energetická událost, neexistují žádná očekávání pro fyzickou manifestaci, jako je Carringtonova událost. Ve skutečnosti by událost typu Carrington nebyla v tuto chvíli vítána, není to nejvyšší účel, aby se to stalo. Světelné síly stále do určité míry vyrovnávají aktivitu Slunce s Dysonovými sférami, protože událost typu Carrington by právě teď zničila elektrickou síť, zničila by internet, a to není to, co Světelné síly chtějí. tento bod.

(Poznámka: Sluneční bouře v roce 1859, rovněž známá jako Carringtonova událost,byla silná geomagnetická bouře v roce 1859 během 10. slunečního cyklu. Výron koronální hmoty ze Slunce zasáhl zemskou magnetosféru a vyvolal jednu z největších zaznamenaných geomagnetických bouří. Erupce v sluneční fotosféře byla pozorována a zaznamenána anglickými astronomy Richardem Christopherem Carringtonem a Richardem Hodgsonem.

Studie z roku 2012 ukázala, že sluneční bouře této intenzity by v dnešní době způsobila moderní civilizaci problémy ve velmi širokém spektru, přičemž byla 12% šance, že k podobné události mohlo dojít mezi lety 2012 až 2022. Nový odhad z roku 2019 však ukazuje, že pravděpodobnost je spíše kolem 1 % za 10 let)

 

Debra: Jsou to Dysonovy koule, jsou už hotové? Vím, že byli zasvěceni.

 

Cobra: Jsou dokončeny. 

 

Debra: Jsou hotové, dobře, dobré vědět. Naznačil jste, že tento puls ve skutečnosti vytvoří energetické vylepšení pro celou planetu. Rozpustí tento energetický upgrade konečně kvantovou anomálii černé díry kolem Země a znovu aktivuje proces Vzestupu pro tuto planetu prostřednictvím pozitivní duchovní energie z buddhické roviny? Jaký typ čištění tato energie provede ? 

 

Cobra: Dobře, nesmím mluvit o přímých účincích této energie na různé exotické technologie. Ale určitě po aktivaci vydám zprávu, co se stalo a co bylo vymazáno. Ale rozhodně tato energie vyčistí spoustu anomálií, spoustu negativních technologií, spoustu toho, co tu bylo tisíce a tisíce let. Spousta karanténní struktury, která tu byla posledních 26 000 let. Hodně z toho bude odstraněno. 

 

Debra: Wow, fantastické. OK, dobře. Znamená to, že tachyony přítomné ve velkých počtech a ve velkém prostoru budou konečně schopny masivního nárůstu uvnitř naší atmosféry, dokud nedosáhnou povrchové populace, což do určité míry zlepší energetickou pohodu lidí? Je to přesně ta energetická modernizace naší planety, o které mluvíte, nebo alespoň to, o čem nám můžete v tuto chvíli říct?

 

Cobra: Tachyony zatím nebudou schopny dosáhnout povrchu planety, protože tachyony budou schopny zcela dosáhnout povrchu planety až v okamžiku Události, kdy bude odstraněn poslední zbytek závoje.

 

Debra: Dojde k nějakému vylepšení kvůli této aktivaci s tachyonovými komorami nebo pomocí tachyonizovaných produktů? 

 

Cobra: Ano, tachyonové komory dostanou upgrade, stanou se silnějšími a efektivnějšími. Také tachyonové produkty, které budou po tomto okamžiku tachyonizované, budou ve skutečnosti, bude to upgrade pro veškerou tachyonizovanou technologii. 

 

Debra: Dobře. Dobře, dobré vědět. Zahájí aktivace Portálu světla skutečný konečný proces čištění anomálií vedoucí k apokatastázi, což je okamžik, kdy budou všechny kvantové a subkvantové anomálie vyčištěny a veškeré zlé vědomí se buď transformuje do světla, nebo bude zničeno v Centrálním Slunci...v jiných slova, Událost? Řekl byste, že je to jako před událostí? 

 

Cobra: Řekl bych, že toto je spouštěč, je to demarkační bod. To je spouštěč, který ukončí určitou fázi, určitý cyklus a vlastně zahájí, řekl bych, poslední fázi před Událostí.

 

Debra: Dobře, dobře. Nyní, poprvé v historii globálních meditací, není kritické množství, kterého má být dosaženo, určujícím kritériem pro to, aby puls kosmické energie dosáhl povrchu planety; protože jak jste řekl, ať už je dosaženo kritické hmotnosti nebo ne, tyto ultravýkonné energie z galaktického středu dosáhnou povrchu planety tak jako tak – což ve skutečnosti ukazuje rozsah tohoto impulsu. Ale přesto je nezbytné, abychom toho dne absolutně dosáhli potřebné kritické masy 144 000 lidí meditujících, abychom tuto příchozí energii ukotvili vyváženým způsobem, zajistili nejrychlejší a nejharmoničtější přechod planety a vytvořili energetickou energii. vylepšit. Nyní bez kritického množství se síla těchto energií může projevit mnohem chaotičtějším a disharmoničtějším způsobem. Kritická hmotnost tedy určuje, JAK bude tato energie ukotvena na povrchu planety, ať už vyváženým nebo disharmonickým způsobem. A přirozeně chceme, aby to bylo ukotveno co nejvyváženějším způsobem, jak pro operace Světelných sil, tak pro bezpečnost a pohodu obyvatel na povrchu. Takže, Cobro, mohla byste trochu více rozvést dopady dosažení kritického množství nebo důsledky, pokud to neuděláme? 

 

Cobra: Dobře. Pokud dosáhneme kritického množství, jak jsem řekl dříve, budeme mít mnohem harmoničtější přechod, ve skutečnosti to urychlí i samotný přechod. Řekl bych tedy, že s dosažením kritického množství budeme na optimální časové ose. Pokud nedosáhneme kritického množství, budeme mít větší chaos, který se projeví jak v geopolitických situacích, tak na finančních trzích. Promítne se do jednotlivých životních situací lidí na povrchu planety. 

 

Debra: No, právě tam je motivace meditovat 1. května ! Řekl bych, že 20 minut vašeho času za to opravdu stojí. A samozřejmě to šířit dál, samozřejmě. Takže když budeme meditovat pro aktivaci Portálu Světla 1. května, budeme sloužit jako přenašeče průlomové energie v době aktivace, aby tyto ultrasilné energie z Galaktického Středu mohly dosáhnout povrchu co nejvyváženějším a nejharmoničtějším způsobem? 

 

Cobra: Přesně tak. To je velmi dobrý popis toho, co se stane. 

 

Debra: Dobře, dobře. My jsme ti přenašeči energie. Jaké jsou vaše návrhy, jak bychom se mohli připravit, aby to bylo co nejúčinnější? 

 

Cobra: Řekl bych, že nejdůležitější je ujistit se, že nebudete rušeni, že jste pro tuto meditaci vytvořili bezpečný a posvátný prostor. A samozřejmě šířit, aby se dostalo k co největšímu počtu lidí. 

 

Debra: Rozhodně. Zmínil jste se také o tom, že jste udělal nedávný rozhovor s We Love Mass Meditation a zmínil jste výhody pobytu ve vodě nebo u vody, případně na vrcholu hory. Mohl byste mluvit o tom, proč jsou tak mocní? 

 

Cobra: Dobře. Být blízko vody znamená, že pokud jste u vody, u oceánu nebo u jezera nebo u řeky, budete schopni přenášet energii portálu přímo po celé planetě, protože voda je velmi dobrým přenašečem energií světla. Také pobyt na vrcholu hory vytváří dobré spojení s oblohou a pak působíte jako velmi účinný vysílač i pro tyto energie. 

 

Debra: Je to kvůli pobytu v přírodě? Nebo, s pojmem voda, pokud někdo nemá přístup řekněme k jezeru, oceánu nebo řece, měla by koupel stejný účinek nebo alespoň pomohla? 

 

Cobra: Nějaký efekt by to mělo, ale ne stejný. Ale řekl bych, že většina lidí se může dostat ke skutečné přirozené vodě, pokud vynaloží trochu úsilí. 

 

Debra: Dobře, je dobré mít na paměti. Zvýší se pozitivní dopad této aktivace exponenciálně na základě počtu lidí meditujících v přesném okamžiku 1. května? Znamená to, že čím více lidí se zúčastní, tím pozitivnější a harmoničtější budou výsledky?

 

Cobra: Neřekl bych exponenciálně, je to velmi komplikovaná rovnice, ale řekl bych, že čím více lidí budeme mít, tím to bude samozřejmě efektivnější.

 

Debra: Dobře, dobré vědět. Pojďme tedy v ten den pro milion nebo více meditujících! Nyní jsme nedávno provedli posilovací meditaci, abychom pomohli manifestovat kritickou masu 1. května. Bylo by prospěšné, aby lidé pokračovali v této posilovací meditaci denně až do doby aktivace 1. května?

 

Cobra: To je vlastně dobrý nápad a ti, kteří se cítí tak vedeni, mohou použít tuto posilovací meditaci také ke zvýšení počtu.

 

Debra: Dobře. Byl ten booster úspěšný? 

 

Cobra: Ano, bylo to velmi dobré. Ve skutečnosti jsme zaznamenali určitý nárůst aktivity při přípravě na meditaci, na hlavní meditaci. Takže to bylo docela účinné. 

 

Debra: Fantastické. Ve svém nedávném rozhovoru jste zmínil, že používání kamene cintamani během meditace je rozhodně nejmocnějším nástrojem, který můžete použít k uzemnění a nasměrování této energie. Zvětšuje použití více než jednoho kamene cintamani tuto energii ještě více? A bude galaktický puls 1. května skutečně protékat našimi kameny cintamani? 

 

Cobra: Ano, samozřejmě. Použití více než jednoho kamene cintamani zvyšuje energii a ano, energie galaktického pulsu bude proudit přímo vašimi kameny cintamani. 

 

Debra: Nádhera. A v tom rozhovoru jste také zmínil, že tento energetický upgrade začne znovu aktivovat mřížku Pracovníků Světla na povrchu planety. Takže když řeknete „znovu“, kdy byla naposledy aktivována mřížka Pracovníků Světla a jaký efekt mohli Pracovníci Světla očekávat od této reaktivace mřížky?

 

Cobra: Síť Pracovníků Světla byla, řekl bych, částečně aktivována v posledním desetiletí, než byla v posledních několika letech téměř úplně zničena nebo zhroucena, protože tam bylo prostě příliš mnoho temnoty, příliš mnoho útoků a Pracovníci Světla nebyli. ochoten nebo schopen udržet světlo. 

 

Debra: A jaký účinek by tedy mohli pracovníci Světla očekávat, když bude tato mřížka znovu aktivována? 

 

Cobra: Bude více světla. Lidé se začnou znovu spojovat. Znovu začnou držet světlo. Znovu se začnou účastnit činností Pracovníka Světla, dojde k obnovené naději a obnovené činnosti.

 

Debra: Dobře, dobře. Také jste řekl, že se očekává mnohem větší kontakt mezi pracovníky světla a bytostmi světla. Máte na mysli telepatický kontakt, zvýšenou intuici, nebo máte na mysli skutečný fyzický kontakt? A také jste zmínil příležitost pro podzemní Království světla, síť Agarthan a Hnutí odporu mít větší vliv na to, co se děje na povrchu planety. Jak bude tento vliv vypadat?

 

Cobra: Ano. Jednak bude více, řekl bych, energetického a také telepatického kontaktu s Bytostmi Světla. Bude více intuice, budou vize, sny, dokonce i prorocké sny. Bude tam spousta inspirace, duchovní inspirace. V tuto chvíli zatím moc fyzického kontaktu neočekávám, ale řekl bych, že podzemní Bytosti Světla budou aktivnější. Znovu se více zapojí do povrchových operací. To je samozřejmě v tuto chvíli stále klasifikováno, co budou dělat, ale také se na tuto aktivaci připravují a již se účastní počátečních aktivit, jak pod povrchem, tak i v některých dalších lokalitách.

 

Debra: Velmi dobře to slyším. Promluvme si o astrologii této aktivace Portálu Světla. Klíčový význam měl návrat Pluta do Vodnáře 23. března. Poprvé, po více než 200 letech, kdy se otevřel tento portál světla. Nyní Pluto dosáhne své maximální intenzity 1. května, kdy se změní na retrográdní, okamžik ticha a „bez dechu“, což je doba, kdy je naplánována meditace a kdy mohou vstoupit nejsilnější energie. Poté se Pluto pomalu vyřadí až do 11. června, kdy opustí Vodnáře a vrátí se zpět do Kozoroha až do roku 2024, kdy se konečně vrátí do Vodnáře, kde zůstane dalších 20 let. Tento portál světla je tedy nyní otevřen od 23. března do 11. června. Jak tedy můžeme tyto energie maximálně využít? Co můžeme společně a individuálně udělat během této doby, než bude portál 11. června uzavřen? 

 

Cobra: Tento čas je pro vás příležitostí, abyste se znovu spojili se svým vyšším já, se svou přítomností JÁ JSEM, se svou duší. Tohle je číslo jedna. A za druhé, vzhledem k umístění Pluta do velmi krásného trigonu s Plejádami, je čas, abyste se, pokud se cítíte tak vedeni, spojili také s Plejádskou energií. 

 

Debra: Dobře, dobře. Budou energie přijaté během tohoto aktivačního období dostatečně silné, aby s námi zůstaly, nebo se rozplynou po zbytek roku, až se Pluto vrátí do náročnějšího znamení Kozoroha? 

 

Cobra: Jak říká staré přísloví, uděláme dva kroky vpřed a jeden krok vzad. Takže tam bude, řekl bych, zpoždění, regres. Přijde určité období, kdy bude potřeba tyto energie integrovat. A očekává se, že se to stane, až se Pluto vrátí zpět do Kozoroha na zbytek roku. Tento regres ale nebude tak drastický, protože samotná aktivace bude dost silná a hodně této energie se integruje. Ale tento regres bude ve skutečnosti příležitostí pro každého, aby zapracoval na svých stínech a připravil se na závěrečný tlak až do Události. 

 

Debra: Hmm, zajímavé. Ano, je tu spousta stínové práce, kterou lidé v tuto chvíli potřebují udělat, aby se očistili. Až se Pluto vrátí v roce 2024, bude to opravdu tak nějak v plné síle? Víš, po návratu do Kozoroha? 

 

Cobra: Na konci, řekl bych, mezi zářím a listopadem 2024, je opět krátký ponor do Kozoroha. Ale bude to velmi krátká epizoda. Ale v zásadě ano. Když Pluto v lednu 2024 znovu vstoupí do Vodnáře, bude to velký posun vpřed směrem k Prvnímu kontaktu a Události.

 

Debra: Dobře, dobře. V okamžiku aktivace, jak jste zmínil, Pluto vytvoří vzácný, přesný velký trigon s Alcyone, což je naše místní centrální slunce v Plejádách, a s galaxií M87, což je hlavní galaxie v kupě Panny. Řekl jste, že tento velký trigon je extrémně silný. Bude to spouštěč, který umožní energiím z Galaktického středu začít volně proudit na naši planetu. Je to proto, že se jedná o přesný rovnostranný trojúhelník, který je tvarem posvátné geometrie? Je to silné, protože tato energie proudí obřím trojúhelníkem? 

 

Cobra: Když se podíváte ze Země, můžete skutečně vidět velký trojúhelník na ekliptice promítající energie Pluta, Alcyone a galaxie M87. Takže ve skutečnosti existuje obrovský trojúhelník, který se zaměřuje na Zemi, a tento obrovský trojúhelník má tři velmi silné kosmické zdroje. A ty zdroje spojí své energie do obrovského energetického záblesku, který k nám přijde. Ve skutečnosti tyto tři kosmické zdroje tvořící trojúhelník umožňují portálu otevřít se a Zdroj poslat záblesk vesmírem, který dosáhne Země v optimálním čase, aby spustil další fázi. Je to demarkační bod. 

 

Debra: Děkuji za vysvětlení. Naznačil jste, že galaxie M87 je zdrojem galaktické lásky k tomuto sektoru vesmíru a bude hrát důležitou roli v době Události. Řekl byste nám více o galaxii M87? Jako jak je to zdroj galaktické lásky? Je to obydlené? Má civilizace, které jsou vysoce vyvinuté, a pokud ano, v jaké dimenzi žijí?

 

Cobra: Řekl bych, že v té galaxii je obrovská galaktická síť světla a lásky, která je mnohem vyvinutější než galaktická síť v této galaxii. A rasa obývající tuto galaxii je mnohem vyvinutější než galaktická rasa v této galaxii; Řekl bych, že jsou to supervyvinuté galaktické vesmírné bytosti. V pozemské terminologii bych řekl 11. dimenze a dále. Jsou to supervyvinuté vesmírné bytosti světla a lásky.

 

Debra: Páni. Jsme velmi požehnáni, vděčni a poctěni, že se s námi spojují. Takže jste ve svém nedávném rozhovoru řekl, že hlavním energetickým plánem Pluta a Vodnáře je expanze za hranice karanténní Země. Že existuje obrovské úložiště duchovních znalostí a také fyzické hojnosti, která je propojena s oblastmi mimo povrch planety, a že Pluto a Vodnář znovu propojí povrch planety s rezervoáry moudrosti a hojnosti a duchovní inspirace. A tento projev jsme viděli v minulé historii, když bylo Pluto ve Vodnáři. Začne tedy opětovné spojení s moudrostí, hojností a duchovní inspirací touto aktivací a pak bude pokračovat? Nebo budeme muset počkat do roku 2024, kdy se Pluto téměř plně přesune do své 20leté pozice ve Vodnáři?

 

Cobra: Jak jsem řekl, toto je demarkační bod. Takže spoušť bude uvolněna, proces se spustí a bude pokračovat. Později to bude mít své neúspěchy, ale dojde také k velkému posunu vpřed. A období 20 let je období, kdy se musí projevit všechny změny, na které jsme čekali. Řekl bych, že ve velmi rané fázi 20letého období ve Vodnáři očekáváme, v našem chápání, očekáváme, že nastanou ty velké změny. 

 

Debra: Dobře. Nyní je energie Pluta soustředěnější a mnohem přímější než na jiných planetách s vlastnostmi jako „ničitel“ a „odhalovač“, přičemž vynáší na povrch vše, co bylo potlačeno. A jak víme, odhalení a planetární osvobození trvá mnohem déle než očekáváme. Potřebujeme tuto přímější energii Pluta, abychom přesunuli planetární situaci z uvíznutého místa, ve kterém jsme? A jak by se to mohlo projevit?

 

Cobra: Přesně to se děje. Energie Pluta je velmi podobná laseru , velmi přímá, nekompromisní. A to je přesně to, co prolomí tuto patovou pozici na planetě. Zlomí to tento vzor držení. A když přijde energie Pluta, je to velmi náhlé, velmi nečekané a velmi přímé.

 

Debra: Patová situace je dokonalé slovo pro popis situace, ve které se nyní nacházíme. Takže vítáme Pluto, energii Pluta, abychom provedli pohyb, na který čekáme. Nyní se zdá, že každá planeta má jedinečné vlastnosti, dokonce i jako osobnost. Jsou planety živé bytosti, protože je ztělesnila entita světla? Jsou tyto bytosti vysoce vyvinuté, protože se rozhodly inkarnovat ve fyzičnu jako planetu? 

 

Cobra: Vlastně každá planeta je, řekl bych, fyzická planeta je fyzickým tělem velmi vysoce vyvinuté entity, která dává duši té konkrétní planetě, a to jsou velmi vyvinuté bytosti. 

 

Debra: A co naše milovaná Země, bohyně Gaia Sophia? Rozhodla se ztělesnit planetu Zemi, protože věděla, že to bude poslední pevnost zla ve vesmíru? Jak je schopná vydržet a přeměnit všechnu negativní energii a týrání, které jí bylo způsobeno? Co nám o ní můžete říct?

 

Cobra: Nebylo známo, že to bude poslední pevnost zla ve vesmíru. A vyžaduje to obrovské množství trpělivosti, aby udržela planetární povrch bez jakýchkoliv kataklyzmat. Zadržuje kataklyzmata na správný okamžik, aby bylo vše úplně vyčištěno. Jinak bychom měli před desítkami let drastická kataklyzmata.

 

Debra: Páni. Doufám, že si každý den uděláme čas na to, abychom ji uctili a poděkovali jí za všechno, co pro nás dělá. Takže jste uvedli, že k této aktivaci dochází, protože čas běží. Mohl byste upřesnit, co myslíte tím, že čas běží? Souvisí to s vysoce urychlenými hanebnými plány, které mají temní pro lidstvo? Má to co do činění s blízkostí bodu varu v nukleační fázi kompresního průlomu? Nebo s polárním posunem, který je v naší budoucnosti? 

 

Cobra: Řekl bych, že tento čas se krátí, protože určité vesmírné cykly se sbíhají a vše je potřeba vyřešit do určitého okamžiku. Tento určitý časový bod je samozřejmě klasifikován. Není to známo povrchové populaci, ale existuje určitý bod, do kterého to musí být vyřešeno tak či onak, a bude vyřešeno tak či onak. Takže věci se zrychlují, protože se sbíhají do toho konkrétního časového bodu. 

 

Debra: Můžete nám říct, v jaké pozici se nacházíme, například jak blízko jsme tomuto bodu varu ve fázi nukleace?

 

 

Cobra: V tomto diagramu, který byl zobrazen na mých webových stránkách, jsme v poslední fázi před velkým tepelným přechodem. Takže toto, tepelný tok se stále více zvyšuje a v okamžiku maximálního tepelného toku budeme mít Událost.

 

Debra: Takže pokračujeme v přibližování se k tomuto bodu?

 

Cobra: Ano.

 

Debra: Doufejme! I když není příjemné diskutovat o hanebných plánech temných, rád bych tomu pár minut věnoval, protože toto téma je na mysli každého, zvlášť když se vše v posledních letech děje a situace eskalují.

Takže plánů, které s námi temní mají, je poměrně dlouhý seznam, bohužel včetně věcí jako globální válka, ještě nebezpečnější pandemie, otrávené jídlo/voda/vzduch (včetně vstřikování mRNA do našeho jídla), nedostatek potravin, těžké finanční problémy havárie, hyperinflace, sledování digitální měny, které sleduje každý náš pohyb, „ 15minutová “ města, falešná mimozemská invaze, útoky energetickými zbraněmi, kybernetické útoky a další...vytvářet těžkosti, spory a beznaděj. Je to velmi dlouhý seznam.

Abych zdůraznila důležitost dosažení kritického množství pro tuto meditaci 1. května, rád bych se vás zeptala, co bychom mohli očekávat ohledně těchto plánů a které by se mohly projevit, pokud nedosáhneme kritického množství? A také jak by tyto plány mohly oslabit nebo odradit, pokud dosáhneme kritického množství. Takže prosím upřesněte.

 

Cobra: Dobře. Očekává se, že mnoho z těchto plánů, možnost mnoha z těchto plánů, klesne na nulu, až dosáhneme bodu tohoto portálu. Některé z nich jsou tedy již značně nepravděpodobné a jejich pravděpodobnost klesne na nulu. Pokud dosáhneme kritického množství, snížíme další a další tyto plány na nulu. Pokud nedosáhneme kritického množství, některé z těchto plánů budou do určité míry stále pravděpodobné, ale řekl bych, že pokrok, kterého dosahujeme, je dobrý. Tolik z těch plánů už není reálných. Například plán falešné mimozemské invaze, to se nestane. To je nemožné, to už je nemožné.

 

Debra: Dobře, dobře. No a zase další motivace k účasti na meditaci 1. máje! Takže kritické množství je zásadní, jak to zní. Chápu, že jste na své nedávné konferenci na Tchaj-wanu zmínil, že temné síly vyčerpaly do značné míry všechny své zdroje, aby se pokusily udržet pandemii a karanténu covidu za poslední tři roky, a proto toho nemají mnoho. zbývajících zdrojů. Naznačil jste, že v tuto chvíli je jednou z mála věcí, které mají v rukávu, potenciálně zhroucení finančního systému, ale nic moc jiného dělat nemohou. Mluvil byste o tom více? Mohlo by k této havárii dojít, i když je dosaženo kritického množství?

 

Cobra: Tento těžký finanční krach je stále možný. Jejich plánem je zavést digitální měny centrálního bankovnictví [CBDC] v důsledku tohoto krachu, který by vytvořili. Ale také bych řekl, že Síly Světla mají své vlastní plány, a pokud něco takového udělají, Síly Světla by mohly vytvořit překvapení. A pokud dosáhneme kritického množství, je toto překvapení mnohem pravděpodobnější. Řekl bych tedy, že toto je jeden z nejpravděpodobnějších plánů temnoty, který ještě není zcela vyjasněn. Ale Síly Světla dělají všechno možné, aby tuto možnost snížily na nulu.

 

Debra: Dobře. No, těšíme se, jaké to překvapení může být! Pracovníci Světla jsou tedy potřeba, aby během těchto intenzivních časů udrželi co nejvíce světla, ale obavy a strach z neznámého o naší budoucnosti mohou skutečně snížit tuto vibraci. A tato starost se týká především jejich financí, zvědavosti, zda si udrží střechu nad hlavou nebo jídlo na stole. Pokud by došlo k tomuto negativnímu finančnímu krachu, mohli by lidé přijít o peníze na svých bankovních účtech? A jaká jsou doporučení Světelných sil ohledně toho, kde ukládat peníze, které máme? Je to v alternativních možnostech, jako jsou drahé kovy nebo kryptoměna? A jaké jsou vaše rady ohledně Bitcoinu a Ripple?

 

Cobra: Pokud temné síly připraví tvrdý finanční krach, banky by byly uzavřeny. A pak, když by byly zavedeny digitální měny, pravděpodobně byste si mohli ponechat většinu nebo dokonce všechny peníze, které jste dříve měli na svém bankovním účtu, ale byly by digitální a byly by pod dohledem tmy. Bylo by tedy vhodné alespoň část těch peněz převést na stříbro nebo zlato, drahé kovy. Kryptoměna? Použijte své vlastní vnitřní vedení. Víc k tomu nemůžu říct.

 

Debra: Dobře, děkuji, že jsi se o to s námi podělil. Můžete nám říci, jaká je pravděpodobnost, že bude zaveden systém CBDC [Central Bank Digital Currency] a jak brzy by k tomu mohlo dojít? Věci, které bychom rádi věděli, například jak dlouho bychom se museli vypořádat s tyranií systému CBDC, než nastoupí pozitivní finanční systém? Mohl by se pozitivní kvantový finanční systém nastartovat před Událostí, pokud bude meditace 1. května úspěšná? A mohla by meditace zabránit implementaci CBDC? Oceňujeme jakýkoli náhled, který k tomuto tématu můžete nabídnout.

 

Cobra: Určitě budou pokusy o zavedení tohoto systému, ale tato meditace tuto možnost sníží a samotný portál tuto možnost také sníží. A jak jsem řekl, v každé fázi procesu je možné mnoho pozitivních překvapení. Situace tedy není tak jednostranná, jak by ji mnoho lidí chtělo zobrazovat. A z dlouhodobého hlediska tento systém CBDC nebude úspěšný. Nepodaří se to.

 

Debra: Dobře, ráda to slyším. Schopnost připravit se na to, co je před námi, může lidem pomoci snížit obavy, strach a úzkost. Co nám tedy můžete navrhnout, jak se fyzicky i energeticky připravit, abychom odolali všem nekalým plánům nebo chaosu, který se projeví?

 

Cobra: Velmi jednoduše se spojte se svým vyšším já, se svou přítomností JÁ JSEM, se svou duší.

 

Debra: Tak zůstaň na tom místě spojení, děkuji. Tato otázka se týká konkrétně finančních problémů, kterým čelí mnoho pracovníků Světla. V minulosti jste nás učili technikám manifestace: záměr, vyvolání a jednání. Zdá se však, že mnoho pracovníků Světla, zvláště těch, kteří bojují v předních liniích, zažívá nepřirozené množství zásahů ze strany temnoty, když se pokoušejí projevit lepší životy pro sebe. Mnozí z těchto pracovníků Světla nezištně pracovali roky ve službě Světlu, aniž by za své úsilí obdrželi jakékoli ocenění nebo kompenzaci, a místo toho, aby se jejich životy zlepšovaly, zdá se, že čím více dávají a čím více pracují pro Světlo, tím horší je jejich život. životy se dostávají ve všech aspektech, jako jsou finance a zdraví, atd. Někteří Pracovníci Světla se momentálně ocitají ve finanční tísni a dokonce se snaží najít slušné místo k životu. Za takových podmínek je pro mnoho pracovníků Světla stále obtížnější zůstat motivovaní a pokračovat ve své práci. Takže kromě techniky manifestace záměru, invokace a akce, existují nějaká další konkrétní opatření, která mohou pracovníci Světla přijmout, aby omezili temné zasahování do jejich procesu manifestace?

 

Cobra: Klíčem by zde bylo mít rovnováhu mezi prací pro světlo a prací pro své vlastní blaho. Takže pokud je toto udržováno v rovnováze a pokud budete pokračovat v procesu manifestace, měly by být výsledky. Bohužel jsme také v poslední fázi této galaktické války a je opravdu divoká. Je to brutální. Je to dost drastické a mnoho lidí za posledních pár let v důsledku všech temných útoků zažilo dost drastické útoky a docela vážné propady ve svých životních situacích. Očekává se, že tyto situace se po otevření portálu mohou začít pomalu řešit.

 

Debra: Dobře, dobře. Po otevření tohoto portálu 1. května, jaké konkrétní kroky plánují Síly Světla podniknout, aby výrazně zvýšily kvalitu života pracovníků Světla? Jaká konkrétní vylepšení mohou Pracovníci Světla očekávat ve svém každodenním životě?

 

Cobra: Existuje určitý specifický protokol, který je nyní beta testován a očekává se, že bude docela účinný po 1. květnu. A když o tom budu mít nějaké konkrétní informace, které mohu zveřejnit, zveřejním je.

 

Debra: Na to se moc těšíme! Jaké jsou důsledky pro pracovníky Světla, když Dreamland dosáhne 1.0 a jak se již mohou zúčastnit? Je už v nějaké kapacitě v provozu?

 

Cobra: V tuto chvíli jsou to všechny tajné informace.

 

Debra: Dobře, děkuji. Teď jsi ještě neprozradil nic o Dreamspace. Můžete se o tom něco podělit? A souvisí to s Dreamland?

 

Cobra: To je také tajná informace.

 

Debra: Dobře, děkuji. Takže jak jsme právě mluvili, tyto útoky za posledních pár let, některé z těchto útoků se drasticky rozšířily proti pracovníkům Světla, zejména zaměřené na jejich fyzické zdraví. Někteří pracovníci Světla, kteří sledují vaše informace po mnoho let a kteří pilně plní své mise, těžce onemocněli nebo utrpěli zranění, která je způsobila, že jsou neschopní a fyzicky neschopní pokračovat ve svých misích. Jsou to pracovníci Světla, kteří pravidelně chrání a chrání, vyvolávají příkaz 1221 několikrát denně a vedou jinak zdravý život. Takže kromě použití Fialového plamene a vyvolání protokolů Plejdianského velení, jaká další konkrétní opatření mohou Pracovníci Světla přijmout, aby ochránili své zdraví? Také pro ty, jejichž zdraví bylo vážně ohroženo útoky temnoty, jaký je nejlepší způsob, jak se tito Pracovníci Světla zotavit a postavit se na nohy?

 

Cobra: Opět, jak jsem již řekl, klíčem je zde rovnováha mezi prací pro misi a prací na uzdravení sebe sama a zlepšení svého života. A jedna z dalších situací, kterou je třeba vyřešit, je, že těch útoků je třeba dostávat méně a méně. A když temnota skutečně začne ztrácet moc na povrchu planety, začnou se ty situace řešit, začnou se uzdravovat.

 

Debra: Dobře. Existuje tedy rovnováha mezi dáváním světlu a také dáváním sobě, péče o sebe.

 

Cobra: Ano.

 

Debra: A co častější výskyt deprese, úzkosti, poruch spánku, nespavosti a dokonce i nočních můr, které lidé zažívají? Jsou tyto energetické útoky výsledkem současného čištění Světelných sil od černých děr a anomálií, nebo co to způsobuje? A můžete nám ještě něco říct, abychom tyto stavy zmírnili?

 

Cobra: Toto je přímý výsledek čištění temnoty, zejména na éterické úrovni právě teď. Všechny ty entity, temné technologie, všechno, co se čistí, a to je docela intenzivní. A samozřejmě udělejte své vlastní ochranné techniky a zaměřte se na světlo. A očekává se, že se tyto věci zlepší v určitém bodě, kdy se budeme moci více chránit a kdy světlo začne plně vstupovat do éterické roviny.

 

Debra: Správně. A vím, že je to pravděpodobně něco samozřejmého, ale rád bych poukázal na důležitost provádění DENNÍCH ochranných protokolů, zvláště pokud jste aktivní Pracovník Světla. Takže Cobro, pokud bude meditace 1. května úspěšná, bude pro Světelné síly snazší odstranit naše implantáty a bude pro nás snazší pomoci je také odstranit? Víte, děláme cvičení, která lidem pomáhají rozpouštět implantáty. Bude to po meditaci 1. máje jednodušší?

 

Cobra: Ano, to se očekává.

 

Debra: Dobře. A na pařížské konferenci jste tehdy prohlásil, že energie Bohyně na planetě byla velmi, velmi nízká, téměř nulová. Zlepšilo se to od této konference a zvláště nyní po nedávné konferenci na Tchaj-wanu?

 

Cobra: Od poslední tchajwanské konference se to do určité míry zlepšilo, ale je zapotřebí mnohem, mnohem více zlepšení.

 

Debra: Ano, souhlas. Existuje nějaké prahové množství potřebné božské ženské energie, která konečně změní příliv a potenciálně spustí Událost?

 

Cobra: Neexistuje žádné specifické prahové množství božské ženské energie potřebné pro Událost, pouze určuje, jak harmonický nebo jak tvrdý bude přechod. Samozřejmě, s více přítomnou božskou ženskou energií bude přechod harmoničtější. Ale s množstvím, které nyní máme, bude samotná Událost pro většinu lidí na povrchu této planety docela šokujícím a drastickým zážitkem.

 

Debra: Dobře, více motivace zapojit se do Sisterhood of the Rose a také dělat svou vlastní vnitřní práci, abyste mohli více přivolat a ukotvit více božské ženské energie Bohyně. Takže absolutně. Naznačil jste, že pokud bude energetická mřížka Pracovníka Světla reaktivována, dojde ke znovuzrození energie Bohyně a ženský princip začne proudit volněji, a to vše se může stát, pokud bude dosaženo kritického množství. Jak se to viditelně projeví na planetě a u lidstva?

 

Cobra: To se může projevit jako více naděje, více inspirace, více míru, více rovnováhy, méně šílenství a méně násilí na planetě.

 

Debra: Velmi dobře. Jinými slovy, mnohem jednodušší přechod. Co tedy mezitím může Sisterhood of the Rose a další, kteří se věnují ukotvení více energie, udělat, aby tomu pomohli?

 

Cobra: Dobře, v tomto bodě je nejdůležitější pomáhat při šíření informací o Portálu Světla [aktivace] a plně se zapojit. Je to jen 20minutová meditace a já bych věřil, že to není nic přehnaně těžkého udělat si 20 minut svého času a věnovat to tomuto. A to se může na této planetě potenciálně hodně změnit. Takže bych povzbudil všechny, aby to šířili dál a věnovali nějaký čas meditaci v ten den.

 

Debra: Rozhodně. A znovu, tato aktivační meditace Portal of Light se koná 1. května v 17:06 UTC. A více informací o této meditaci najdete na blogu Cobry na adrese 2012portal.blogspot.com a také na webu WeLoveMassMeditation.com .

 

Skvělé, Cobro, děkuji za sdílení. V naší druhé části rozhovoru příští měsíc budeme hovořit o výsledcích této aktivace. Doufám, že kolem toho budou nějaké velmi dobré zprávy. Budeme také mluvit mnohem více o energii Bohyně, duších dvojčat, Vzestupu, Události a mnohem více. Proto se těšíme, že se s vámi znovu spojíme.

 

Takže Cobro, na konci první části tohoto rozhovoru, podělil byste se prosím o pár slov inspirace a povzbuzení, a pokud byste ještě něco řekl o nadcházející aktivaci?

 

Cobra: Dobře. Řekl bych, že poslední roky byly docela nudné. Moc se toho nedělo. Bylo to prostě hodně stejně staré, stejně staré. Nyní se ale konečně dostáváme k zajímavější části našeho evolučního procesu. Takže bych řekl, držte světlo, věnujte nějaký čas šíření informací o této aktivaci – a vítězství světla.

 

Debra: Ano, vítězství světla! Cobro, moc ti děkuji, že jsi udělala tento rozhovor, že nás vedeš a nadále držíš světlo pro lidstvo. Velmi si vás vážíme a těšíme se, že si s vámi opět popovídáme ve druhé části. Takže moc děkuji. Rád bych také poděkoval týmům Sisterhood of the Rose a Victory of Light, které přispěly otázkami a pomohly s podporou tohoto rozhovoru. Moc vám všem děkuji. Ještě jednou děkuji, Cobro, vítězství světla.

 

Cobra: Děkuji, vítězství světla.


Zdroj:

https://www.welovemassmeditation.com/2023/04/portal-of-light-activation-on-may-1st-at-506-pm-utc.html