Poselství pro rok 2022

29.01.2022 14:55

Milí přátelé,

 

Posílám nádherné poselství pro rok 2022 od paní Andrey, která překládá videa od kontaktérky Eleny Danaan, která komunikuje s Galaktickou federaci světů a Intergalatickou konfederaci viz link níže:

 

https://www.youtube.com/watch?v=tHoBo6xsY_M

 

Zde je další link na youtube se všemi překlady paní Andrey, zvláště je zde nejnovější video o nalezení obrovských arch v celé Sluneční soustavě a mimo jiné i na naší Zemi, které obsahuji úžasné technologie, vzorky pradávných rostlin a zvířat a objasní nám skutečnou historii Země.Tyto schrány zde zanechali tzv. „rozsévači“ , kteří zde před mnoha tisíci lety měli 24 kolonií a museli tuto soustavu opustit z důvodu galaktických válek. Tyto schrány zde byly zanechány pro budoucí pokolení a až přijde ten správný čas, budou aktivovány, což nastalo nyní, kdy do naší Sluneční soustavy připlul konvoj lodí tzv. Intergalaktické konfederace. Jsou to velmi vyspělé a laskavé humanoidní bytosti, které nám budou pomáhat s přechodem do Zlatého Věku, nazývají se též Strážci pro naši Galaxii Mléčnou dráhu, kterou nazývají Nataru. Mimochodem jedna archa se nachází i ve Střední Evropě, ale zatím nejsou uvedeny souřadnice. Zde je link k těm archám:

 

https://www.youtube.com/watch?v=yLcBNRdyQcQ

 

V tomto videu uslyšíte, jak je rok 2022 velice důležitý a dojde k zásadním změnám. V letošním roce by mělo též dojít ke změně bankovního systému na nový kvantový finanční systém QFS řízený kvantovým počítačem, jak se můžete dozvědět např. ve videu – Jak byla elita povolána na Antarktidu a kde dostala ultimátum k provedení oněch změn. Všechny ty změny se musí odehrát v tomto roce, protože se nacházíme na konci časového cyklu roků 2012 – 2022. Jednu ze zásadních věcí, kterou nám přinese nová doba, je také nový způsob léčení v tzv. Med Beds. A zde je link na všechna přeložena videa:

 

https://www.youtube.com/user/Andrea62819/videos

 

A zde jsou originální videa přímo od Eleny Danaan:

 

https://www.youtube.com/c/ElenaDanaan

 

A další originály na stránce www.exopolitics.com přímo od dr. M. Sally, který spolupracuje s E. Danaan a dalšími insidery.  Článek o setkání elit s Galaktickou federaci světu  od dr. M. Sally máme přeloženy i na našich stránkách :

 

https://www.norahaza.cz/news/vudci-kabaly-jeli-do-antarktidy-aby-se-vzdali-mimozemstanum-a-pozemske-alianci/

 

 

Toto jsou podstatné zprávy o tom, co nás čeká, je to letos. Mělo by nás to povzbudit a podpořit. C. teror by měl brzy odejít, temná strana již prohrála a teď jen ještě lavíruje a snaží se škodit. Pro mnoho lidí to bude nepředstavitelné, ale dle vesmírných zákonů musí být pravda prostě odhalena a my jsme žili příliš dlouho ve lžích.

 

Vaše

 

Nora Boudicca a Anička Elbereth